werkzaamheden
Elektra

Elektra

Loopt het aantal verlengsnoeren uit de hand? Gaan uw lampen alsmaar stuk of valt de stroom uit als u de wasmachine aanzet? Dan is het tijd voor de vakman! Jonas Electro in Tiel is u graag van dienst met het aanleggen van een of meer extra stopcontacten of kleine reparaties aan uw elektrische installatie. Ook voor het geheel opnieuw bekabelen van uw pand of het uitbreiden van de bestaande elektra bent u bij ons aan het juiste adres. Veilig wonen en werken? Laat ons dan de verouderde elektra in uw pand controleren en zo nodig vervangen.
 
Vraag gerust vrijblijvend een offerte bij ons aan, of neem contact op voor meer informatie.
Nieuwbouw en verbouw

Nieuwbouw en verbouw

Bij nieuwbouw en verbouw moet vaak ook de elektra van het pand (deels) worden aangelegd, uitgebreid of vervangen. Wilt u het in één keer goed doen en er voor lange tijd geen omkijken meer naar hebben?

Dan is het elektrawerk bij Jonas Electro in goede handen, of het nu gaat om een aanpassing van de elektra bij verbouw van de keuken (bv. in de horeca) of om de complete elektrische installatie in uw nieuwbouwwoning of gerenoveerde bedrijfspand.
Tuinverlichting

Tuinverlichting

Op een mooie avond relaxen in de tuin? Een party tot in de late uurtjes op het terras van uw restaurant of café? Dan is het prettig als u ziet waar u loopt, maar ook mooi als uw tuin of terras sfeervol verlicht is. Jonas Electro legt de door u gekozen verlichting vakkundig en veilig aan, van voor tot achter in de tuin, van nostalgische lantaarns tot led-verlichting.

Denk ook eens aan stroompunten in de tuin of op het terras, bv. voor een elektrische barbecue of muziek bij uw tuinfeest. Ook lichtplannen van hoveniers voeren wij professioneel voor u uit.
Maatwerkoplossingen

Maatwerkoplossingen

Heeft u bijzondere, niet-alledaagse wensen op het gebied van elektra? Met 18 jaar ervaring in het uitvoeren van speciale opdrachten voor elektrische installaties vindt Jonas Electro in Tiel altijd een maatwerkoplossing voor u. Uw wensen en ideeën zijn voor ons een uitdaging! Wij komen graag bij u langs om ze te bespreken en samen te kijken hoe we uw wensen het beste kunnen realiseren. Zo hebben wij al veel specialistisch elektrawerk verzorgd in de horeca, maar ook particulieren hebben vaak verrassende ideeën die wij met plezier uitvoeren.
algemene voorwaarden
Jonas Electro • Newtonstraat 19 • Tiel • 06 8399 0746