Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Zeer tevreden

Ben zeer tevreden over Jonas Electro. Offerte snel ontvangen en de werkzaamheden werden binnen een paar dagen uitgevoerd

J den Dijker

Top service

Top service. Echte vakmensen die hun vak verstaan. Ik ben blij met het uitgevoerde werk.

Rens Kleefei

Elekctro installatie

Ik begin met te zeggen dat je geen beter werk geleverd kunt krijgen dan dat Jonas Electro bij ons aan elektra geïnstalleerd heeft. Vandaar de verdiende 5 sterren. 
Om te beginnen bleek dat zijn offerte zo’n kleine 10 % lager was dan collega-installateurs. Dan denk je allereerst: wordt dan wel goed werk geleverd? Ja, dus !
Roy Jonas en zijn voortreffelijke medewerker heeft bij ons de gehele meterkast vernieuwd en bovendien 3 extra groepen aangelegd ten behoeve van de machines in de verbouwde bijkeuken. Het gehele leidingwerk in garage en bijkeuken werd vernieuwd, waarbij zijn ideeën op een aantal plaatsen aanzienlijk beter bleken dan mijn plannen. Ook herstelde hij een paar kleinigheden in huis die niet geoffreerd waren en die tegen kostprijs van materiaal graag werden gedaan! Daarnaast is Roy een bijzonder aardige vent waarmee het plezierig is een kop koffie te drinken en die al de afspraken vlekkeloos nakwam. We zijn dan ook uitermate tevreden over de uitvoering van het geheel. Zoek je dus een goede elektriciën, je vind ‘m in Roy Jonas Electro.

Familie H. van Ijzendoorn, Tiel.

Topper

Roy is een topper, weet gelijk wat je bedoelt. Ik kan hem iedereen aanraden.

Ans APrigliano

Top werk

Roy heeft bij ons echt top werk afgeleverd en wij zij er erg blij mee !! Als je het hebt over een vakman dan is Roy er zeker 1 !! Thanks voor alles

Dennie van der Heiden